Home

Over de trainer

De training

Verdiepingsdagen

Voor wie

Persoonlijk

Reacties

Agenda

Inschrijven

Contact

Goed voorbereid de vakantie uit

In de komende vakantieperiode ligt heel Nederland weer plat. Tenminste, dat gevoel hebben we wel eens. Maar dat geldt niet voor Levensregisseur. Wij hebben ons Zomerprogramma. Voor iedereen die juist wat meer tijd heeft om bezig te zijn met het realiseren van persoonlijke verlangens en doelstellingen.

Interessant weetje: De ANWB verleent meer assistentie voor psychosociale klachten en relatieproblemen dan voor pechgevallen of schade aan voertuigen. Laat het je niet overkomen en neem zelf het heft in handen. Met het PersoonlijkRegieplan krijg je meer regie in de privé-situatie. Met ons zomertraject kom je beter uit de vakantieperiode en ben je helemaal klaar voor een nieuwe start.

Het Zomerprogramma is te volgen van begin juli tot eind september. In verband met ons 25-jarig jubileum krijg je nu een korting van 25 procent. Bel (055 522 39 26) of mail ons (info@pyramide.nl) gerust voor meer informatie.

Direct coaching
Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om de PyramideRegieLijn te introduceren. Direct coaching voor ondernemers, bestuurders, leiders, managers en medewerkers. Maar ook bijvoorbeeld advocaten, specialisten en hulpverleners. Zij kunnen 24/7 sparren met Pyramide als ze behoefte hebben aan contact, omdat ze bijvoorbeeld last hebben van overmatige stress, mantelzorg, problemen thuis of op het werk. Of omdat ze de volgende dag een belangrijke onderhandeling moeten voeren, beslissingen moeten nemen of andere gesprekken waarop ze goed voorbereid willen zijn om de regie in handen te kunnen nemen. Bel ons de avond van tevoren, of eerder, net wat je wilt, en het resultaat zal verrassend blijken. Een gesprek duurt zolang het nodig is, maar dat kan ook tien minuten zijn. Contact per mail is ook een optie.

Bedrijven, zelfstandigen en particulieren kunnen een abonnement nemen op deze dienst, die in de praktijk leidt tot vermindering van stress, productieverlies en van ziekteverzuim. En bij bedrijven tot grotere motivatie bij medewerkers. Wij lichten graag de mogelijkheden en de voordelen toe. Ook hier: in verband met het jubileum kun je nu een proefabonnement nemen met 25 procent korting. Bel (055 522 39 26) of mail ons (info@pyramide.nl) voor meer info. Of heb je een actuele casus? Stuur hem op en ik gebruik hem als voorbeeld in mijn reactie.

Meer info
Interesse? Meer weten? Bel (055 522 39 26) of mail ons (info@pyramide.nl) gerust.

Met hartelijke groet,
Bert-Jan van der Mieden


Met hartelijke groet,
Bert-Jan van der Mieden

Contact

Levensregisseur
Henri Dunantlaan 55
7312 AV Apeldoorn

T: +31 (0)55 5223926
M: +31 (0)6 53313147
E: info@levensregisseur.eu

De PyramideRegieLijn
Direct coaching: professionele begeleiding via mail en telefoon
Meer info
Schrijf u in voor de Masterclass Vertrouwensmanager
Meer info
Bestel hier het nieuwe boek van Bert-Jan van der Mieden:
"Eenheid in verscheidenheid"