Home

Over de trainer

De training

Verdiepingsdagen

Voor wie

Persoonlijk

Reacties

Agenda

Inschrijven

Contact

Over de trainer

De training Levensregisseur is ontwikkeld door Bert-Jan van der Mieden van Pyramide. Hij merkte dat steeds meer mensen zich geconfronteerd zien met hun eigen onzekerheid en die van anderen. "Onzeker omdat we niet overal invloed op hebben. Vanuit onze onzekerheid doen we ons wel eens anders voor dan we zijn en willen zijn," zegt Van der Mieden. "Bijvoorbeeld: hoe profileren wij ons op sociale media? Ook vragen we ons wel eens af wie we zijn en hoe anderen ons zien." Als antwoord op levensvragen willen we geen schijnoplossingen of kortstondige resultaten. De training Levensregisseur helpt mensen om te komen van schijnzekerheid naar echte zekerheid.

Bij de ontwikkeling van de training maakte Van der Mieden gebruik van zijn jarenlange ervaring als vertrouwens- en relatie-expert. Hij is de grondlegger van de bewustwordingspsychologie. Van der Mieden ontwikkelde het MultiMensModel® en een eigen methodiek om te komen tot steviger en duurzame relaties. Hij is auteur van het standaardwerk "De mens in de 21e eeuw". Hij treedt tevens op als spreker en pianist en wordt regelmatig gevraagd voor diverse radioprogramma's.
Pyramide biedt diepgang zonder zweverigheid, echte zekerheid en concrete oplossingen die u zowel op de korte als de lange termijn perspectief bieden.

Contact

Levensregisseur
Henri Dunantlaan 55
7312 AV Apeldoorn

T: +31 (0)55 5223926
M: +31 (0)6 53313147
E: info@levensregisseur.eu

De PyramideRegieLijn
Direct coaching: professi-
onele begeleiding via mail en telefoon
Meer info
Schrijf u in voor de Masterclass Vertrouwensmanager
Meer info
Bestel hier het nieuwe boek van Bert-Jan van der Mieden:"Eenheid in verscheidenheid" Geef uw collega of werknemer een Regiebon cadeau.