Home

Over de trainer

De training

Verdiepingsdagen

Voor wie

Persoonlijk

Reacties

Agenda

Inschrijven

Contact

Persoonlijk

Na de training Levensregisseur ontvangt u van de trainer zijn wekelijkse RegieTips, waardoor u uw Persoonlijk RegiePlan® kunt aanscherpen.

Bert-Jan van der Mieden ontwikkelt en verzorgt al sinds 1992 (maatwerk)trainingen en workshops. Gedurende de periode tussen de eerste en de tweede trainingsdag kunnen de deelnemers telefonisch, per mail en via diverse sociale media contact met hem opnemen. Deze aanpak wordt zeer op prijs gesteld en verhoogt het rendement van de training.

Voorafgaand aan de training kunt u kenbaar maken wat uw reden is om deze training te volgen. Bert-Jan van der Mieden zal rekening houden met de ingebrachte thema's en vraagstukken en deze geanonimiseerd inbrengen. Door de beperkte groepsgrootte en het interactieve karakter van de training zijn er ook tijdens de trainingsdagen voldoende mogelijkheden voor persoonlijke inbreng.

De training "Levensregisseur" leidt tot verdiepend, persoonlijk leiderschap en doet u bewuster luisteren en leven in en vanuit het nu. Met meer vertrouwen en zelfvertrouwen vervolgt u uw levensreis en realiseert u uw verlangens en doelstellingen.

Contact

Levensregisseur
Henri Dunantlaan 55
7312 AV Apeldoorn

T: +31 (0)55 5223926
M: +31 (0)6 53313147
E: info@levensregisseur.eu

De PyramideRegieLijn
Direct coaching: professi-
onele begeleiding via mail en telefoon
Meer info
Schrijf u in voor de Masterclass Vertrouwensmanager
Meer info
Bestel hier het nieuwe boek van Bert-Jan van der Mieden:"Eenheid in verscheidenheid" Geef uw collega of werknemer een Regiebon cadeau.